Wie ben ik?
Mijn naam is Cor Baauw. Ik heb fiscale economie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg.
 
Vervolgens heb ik 7 jaar gewerkt bij de Belastingdienst als inspecteur en plaatsvervangend directeur. Daarna heb ik 4 jaar gewerkt voor een accountantskantoor. In 1992 ben ik met een eigen kantoor gestart in Beuningen.

Hoe pak ik de zaken aan?
Cijfers produceren kunnen er meer. Goed advies kan je alleen geven als je beschikt over vakkennis. Verder moet  je je klanten echt kennen.
 
Dat vraagt tijd en inzet. Als u uw zaken aan mij toevertrouwd moet u op mij kunnen rekenen en niet worden afgescheept met steeds weer andere assistenten.
 
Bij een sterk gegroeid kantoor wordt dat steeds moeilijker. In 2001 heb ik mijn praktijk verkocht. In 2005 ben ik weer gestart, met als leidraad:
Ik wil niet teveel klanten hebben. Klanten waarvoor ik bereikbaar ben en echt iets kan betekenen.
 
Door mijn kantoor aan huis te houden blijven de kosten beperkt.  Zo kan ik uitstekende kwaliteit leveren tegen redelijke tarieven.

Diensten

Ik verzorg de financiële- en loonadministratie, jaarrekening en fiscale aangiftes voor bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf. Vooral ben ik echter uw sparringpartner.
 
Daarnaast verzorg ik de fiscale aangiften voor particulieren.

Vaste prijs
Veelal werk ik met een vaste prijs voor een basispakket van administratieve  dienstverlening. Het normale  overleg en advies inzake de administratie en een jaarlijks adviesgesprek (circa 1 uur) zijn hierbij inbegrepen.
 
Het tarief wat hoort bij het voor u van toepassing zijnde pakket kunt u berekenen onder het tabje “tarieven”. Ook hiervoor geldt dat u niet achteraf voor vervelende verrassingen moet komen te staan.